6987152737 Άγιος Βασίλειος, Ληξούρι, Κεφαλονιά ferdinankalemi9@gmail.com

 

F. KALEMI
Κατασκευαστικές Εργασίες | Άγιος Βασίλειος Ληξούρι ΚεφαλονιάΗ επιχείρησή μας με επικεφαλής τον Ferdinand Kalemi έχει έδρα στον Αγ. Βασίλειο, στο Ληξούρι και δραστηριοποιείται σε παντός είδους κατασκευαστικές εργασίες εξυπηρετώντας όλη την Κεφαλονιά.

Με μια ομάδα εξειδικευμένων επαγγελματιών διαφόρων ειδικοτήτων, αναλαμβάνουμε κατασκευές γυψοσανίδας, κατασκευές και επισκευές σε στέγες και πέργκολες, πατώματα, καθώς και θερμοπροσόψεις.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 

ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ

ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ

Εξειδικευόμαστε στη διαμόρφωση χώρων με την εφαρμογή γυψοσανίδας με ακρίβεια και επαγγελματικότητα με υλικά υψηλής ποιότητας και προσοχή στη λεπτομέρεια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΕΙΣ

ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΕΙΣ

Εφαρμόζουμε σύγχρονες τεχνικές θερμοπρόσοψης με υλικά υψηλής ποιότητας για την ενίσχυση της ενεργειακής απόδοσης του κτιρίου σας, επιτυγχάνοντας μηδαμινές απώλειες και μέγιστη προστασία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΣΤΕΓΕΣ - ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΕΣ

ΣΤΕΓΕΣ - ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΕΣ

Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις για την κατασκευή, ανακαίνιση και επισκευή στεγών. Η επαγγελματική μας προσέγγιση και η εξειδίκευσή μας προσδίδουν μέγιστη απόδοση και αντοχή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Με κάθε σας κάλεσμα, επισκεπτόμαστε το χώρο σας, αξιολογούμε τις ανάγκες σας και συντάσσουμε ολοκληρωμένη προσφορά έργου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ

ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ

Οι έμπειροι τεχνίτες μας αναλαμβάνουν την κατασκευή και επισκευή σε παντός είδους πέργκολες και υπόστεγα αναβαθμίζοντας και παρέχοντας προστασία τους εξωτερικούς σας χώρους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΑΤΩΜΑΤΑ

ΠΑΤΩΜΑΤΑ

Η εμπειρία μας στην προετοιμασία και κατασκευή διαφόρων ειδών πατωμάτων εξασφαλίζει τόσο την αισθητική όσο και τη λειτουργικότητα του χώρου σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΓΝΩΣΗ & ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ

ΓΝΩΣΗ & ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ

Με μια ισχυρή παρουσία στον κλάδο της οικοδομής, παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και εξειδίκευσης που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα κατασκευαστικών εργασιών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ